Hosting met allerlei extra’s

Zoek je goede hosting voor jouw website? Bij ons profiteer je niet alleen van de beste webhosting, je krijgt daar ook een gratis domeinnaam, een gratis SSL-certificaat en de beste support bij. Zo bieden we je ontzettend veel extra’s, waarmee jij zeker weet dat je de beste keuze maakt.
We zijn jouw totaaloplossing voor hosting, waarmee je zeker weet dat je niets over het hoofd ziet. Dus wil je een website maken met WordPress, Joomla of een ander CMS? Wij zorgen ervoor dat je goed van start gaat en dat je kunt op alles dat je nodig hebt. En meer, omdat je profiteert van allerlei extra’s.

Voor WordPress en ieder ander CMS

Verreweg de meeste websites ter wereld maken gebruik van WordPress, Joomla of een ander CMS. Het is de makkelijkste manier om een professionele website op te bouwen. Onze hosting is speciaal geschikt voor WordPress of een ander CMS. Je kunt gebruik maken van de database(s) die je nodig hebt en dankzij het SSL-certificaat kun je de verbinding goed beveiligen.

Met tal van voordelen

Je profiteert met onze hosting van een lage prijs voor een uitgebreid pakket. Dat pakket is speciaal geschikt voor jouw website met WordPress of bijvoorbeeld Joomla. Bovendien weet je dankzij het gratis SSL-certificaat en de gratis domeinnaam zeker dat je een goede en complete keuze maakt. Wij voorkomen dat je iets over het hoofd zal zien, zodat je dankzij onze hosting een professionele website kunt starten.

Dus wil je zeker weten dat je de beste keuze maakt, voor een website die professioneel oogt? Wij zorgen ervoor dat je de website gewoon zelf kunt beheren, vanuit het overzichtelijke controlepaneel. Ondertussen heb je professionele mogelijkheden, om met de website een geweldige indruk te maken op iedere bezoeker die je wilt ontvangen.

Hosting: goed en goedkoop

Zoek je een goede en goedkope oplossing voor hosting? Wij zorgen ervoor dat je gebruik kunt maken van alles wat je nodig hebt. En van meer dan dat, omdat we er een aantal leuke extra’s voor je bij doen. Met een gratis domeinnaam en SSL-certificaat weet je zeker dat jouw hosting helemaal compleet is. De beste keuze voor jouw website, waarmee wij ervoor zorgen dat jij goed aan de slag kunt.

Vragen over jouw eigen website, over ons of onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 397 1111, stuur ons een e-mail naar [email protected] of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar [email protected] We horen graag van je!

 

Alle hosting producten en informatie