SSL-certificaat

SSL-certificaat nodig voor jouw website? Het certificaat garandeert een veilige verbinding voor jouw bezoekers. Het voorkomt dat gegevens ongemerkt kunnen uitlekken of dat anderen die kunnen onderscheppen.

Het SSL-certificaat is er voor websites en voor webshops. Met het certificaat kun je jouw bezoekers aantonen dat je bent wie je zegt dat je bent en zijn hun gegevens in goede handen. Bovendien draagt het bij aan een betere positie in de zoekresultaten en voorkomt het veiligheidswaarschuwingen in de browser.

Wat is een SSL-certificaat?

SSL staat voor Secure Sockets Layer. Het is een beveiligingslaag die de verbinding beveiligt, voor iedere bezoeker op jouw website of webshop. Je merkt daar tijdens het surfen niets van, al kunnen bezoekers in de adresbalk zien dat je een veilige verbinding aanbiedt en dat ze de pagina zonder zorgen kunnen bezoeken.

Waarom is het belangrijk?

Het SSL-certificaat biedt een aantal belangrijke voordelen, bijvoorbeeld als je kiest voor WordPress Hosting.

• Beveiligde verbinding
Dankzij het SSL-certificaat surfen jouw bezoekers via een beveiligde verbinding. Het voorkomt dat gegevens in verkeerde handen kunnen vallen.

• Betrouwbare uitstraling
Het slotje in de adresbalk zorgt voor een betrouwbare uitstraling. Je maakt een professionele indruk met een website of webshop met een SSL-certificaat.

• Betere vindbaarheid
Zoekmachines zoals Google vinden het belangrijk dat jouw website veilig is. Daarom kun je met een SSL-certificaat rekenen op betere vindbaarheid.

• Geen veiligheidswaarschuwingen
Onveilige websites krijgen een veiligheidswaarschuwing in steeds meer webbrowsers. Met het SSL-certificaat voorkom je deze waarschuwing bij bezoekers.

Gratis SSL-certificaat

Zoek je naar een goedkoop SSL-certificaat voor jouw website? We hebben een beter aanbod, omdat je daar zelfs helemaal gratis gebruik van kunt maken. Het Let’s Encrypt SSL-certificaat is gewoon gratis bij ieder hostingpakket, zodat je daarvoor geen extra kosten betaalt.

Vragen over jouw eigen website of onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 397 1111, stuur ons een e-mail naar [email protected] of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar [email protected] We horen graag van je!