SpamExperts Spamfilter

Simply Spam Free

Het is de belangrijkste belofte en bovendien het motto van het merk.

 

 

Geen zin in spam in jouw inbox? Dat begrijpen ze bij Spamexperts. Met hun Spamfilter ben je Simple Spam Free. Wij helpen je veilig gebruik te maken van jouw e-mail, zonder spamberichten waar je niet op zit te wachten.

Geen spam in jouw inbox

Het SpamExperts Spamfilter houdt jouw inbox spamvrij. Het voorkomt berichten waar je niet op zit te wachten, omdat die er vroegtijdig voor je worden uitgefilterd. Daar hoef je zelf niets voor te doen en het filter kan al binnen 5 minuten actief zijn.

Met het spamfilter van SpamExperts kun je e-mail weer gebruiken waarvoor het bedoeld is, zonder je druk te hoeven maken om valse berichten. En gebruik je het binnen jouw bedrijf? Dan weet je bovendien zeker dat ook niet een medewerker per ongeluk klikt op een gevaarlijke link.

Hoe werkt het spamfilter van SpamExperts?

Het SpamExperts Spamfilter werkt geavanceerd, en op de achtergrond tegelijk. Koppel je het filter bijvoorbeeld aan onze WordPress Hosting? Je merkt er aan de voorkant niets van, terwijl het filter de spam uit je inbox houdt.

Het SpamExperts Spamfilter gebruikt slimme parameters, die worden afgestemd op de manier waarop spammers werken. Zo profiteer je van optimale bescherming, zonder dat je daar zelf mee aan de slag hoeft. Het zelflerende systeem past zich bovendien moeiteloos aan nieuwe tactieken van spammers aan.

Tip: geen hosting van Webstarter, maar wel graag een inbox zonder spam? Je kunt het SpamExperts Spamfilter ook zonder hostingpakket gebruiken.

Bescherming zonder dat je het merkt: SpamExperts Spamfilter

Wij garanderen je de beste bescherming tegen spam, zonder dat je daar iets van hoeft te merken. Wat dat betreft weet je met het SpamExperts Spamfilter zeker dat jouw inbox veilig blijft, zonder dat je daar zelf actief mee aan de slag moet.

Het algoritme doet z’n werk en jij ziet alleen de e-mails die je wilt ontvangen. Bovendien betaal je gewoon één vaste prijs voor het filter voor álle e-mailadressen binnen een domein, waardoor je er ondertussen geen hoge kosten voor hoeft te maken. Het is onze beste en goedkoopste oplossing om spam buiten de deur te houden, zodat jouw inbox daar vrij van blijft.

SpamExperts Spamfilter

Veiligheid: Spam-, Virus-, Phishing, Malware-filter
Nauwkeurig: 99,98% filer-ratio, 0,0001% false-positives

SpamExperts Spamfilter Kopen

De door ons aangeboden webhosting pakketten hebben allen de optie voor het SpamExperts spamfilter.
Prijs: €17,50 per domein per jaar.

Hulp Nodig?

Vragen over jouw eigen website of onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 397 1111, stuur ons een e-mail naar [email protected] of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar [email protected] We horen graag van je!

faq bg 1

Wanneer je een website wilt gaan maken dan heb je naast een domeinnaam ook een webhostingpakket nodig. Een domeinnaam is de URL die je vastlegt en waar bezoekers via een internet browser op terecht komen. Met een hostingpakket plaats je de website online zodat bezoekers via je domeinnaam de website te zien krijgen.

Als je een bestaande website van een andere hostingpartij naar een webhostingpakket bij WebStarter wilt verhuizen helpen wij je graag. In de meeste gevallen zul je zowel de bestanden van de website zelf als de database van je website moeten overzetten. Ook dien je dan de configuratiebestanden van je website na te lopen en ze te wijzigen naar de nieuwe situatie.

Eerst moeten we helder hebben dat er onderscheid is in twee zaken wat betreft dataverbruik bij hosting:
• De hoeveelheid data die je website in beslag neemt (webruimte)
• Het aantal bezoekers die data bekijken/downloaden (dataverkeer)

Wij helpen je graag de juiste keuze maken.

Dan zal je contact op moeten nemen met de website eigenaar. De website eigenaar is degene die de domeinnaam bezit en kan dus ook aangeven of hij openstaat voor een domeinnaam overdracht. Er zijn alternatieve namen, neem contact op wij denken graag met je me!