Website maken

Website maken? Dat kun je gewoon zelf! Dankzij WordPress of een ander CMS heb je geen kennis van code of programmeren meer nodig. En kun je er in plaats daarvan gewoon zelf mee aan de slag, dankzij de hostingpakketten waar je goed en goedkoop gebruik van kunt maken.

Met onze pakketten betaal je een scherpe prijs en profiteer je van webhosting die speciaal geschikt is voor jouw eigen website. Bijvoorbeeld met WordPress of een ander CMS, waarbij je zelf alleen de inhoud hoeft toe te voegen en eenvoudig kunt beheren.

Website met WordPress

Wil je een website maken met WordPress? Wij helpen je het CMS eenvoudig te installeren, direct vanuit het controlepaneel voor de webhosting. Met één druk op de knop kun je gebruik maken van WordPress, waarna je een template kunt kiezen of kunt uploaden.

De website kun je vullen met afbeeldingen, teksten en al het andere dat je wilt publiceren. We maken het je daarmee graag makkelijk, waarbij je ondertussen kunt vertrouwen op de beste hosting die garandeert dat jouw website altijd online is.

De WordPress-website werkt perfect samen met de hosting die we aanbieden, zelfs als je gebruik maakt van het goedkoopste pakket. Zo is dat een goede keuze als je een website wilt maken, ook als je gaat voor een professionele look en geavanceerde mogelijkheden.

Professionele website

Je kunt een professionele website maken, dankzij bijvoorbeeld de responsive templates voor WordPress. Dat betekent dat de website meeschaalt met het scherm dat de bezoeker gebruikt. Alles ziet er altijd geweldig uit en knoppen werken zoals je dat bedoeld hebt. Zowel op een desktop, laptop als op een tablet en een smartphone, zodat echt iedereen jouw website kan bezoeken.

Website maken

Wil je een website maken en zoek je daarvoor naar de makkelijkste, goedkoopste en snelste manier? Met een gratis domeinnaam, gratis SSL-certificaat en meer voordelen weet je bij ons zeker dat je de beste keuze maakt.

Vragen over jouw eigen website of onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 397 1111, stuur ons een e-mail naar [email protected] of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar [email protected] We horen graag van je!

 

Alle informatie over Website maken