Wordpress Voordelen

01.
Ruime Hosting voor ieder Shop pakket
Indien nodig uit te breiden met meer ruimte.
02.
Ruime Blog keuze en eenvoudige installatie
Altijd up2date, upgrade met een simpele klik.
03.
DirectAdmin Controle Paneel.
Maakt het beheer van je website eenvoudig.
04.
20 jaar Hosting ervaring
WebStarter kent de slagen van de sweep.
05.

Wordpress Hosting

Uw eigen Wordpress website, makkelijk te onderhouden waarvandaan ook ter wereld en dat voor maar €3,50 per maand. Domeinnaam, POP3 e-mail, webmail, MySQL, PHP, Perl, CGI, DirectAdmin Controle Paneel en meer!

Wordpress Hosting pakket

Goedkope Wordpress oplossing, eenvoudig, snel en zonder zorgen.

WebStarter zorgt er voor dat de nieuwste versie van Wordpress beschikbaar is. U kan zelf kiezen wanneer en waar Wordpress geinstalleerd moet worden. Het installeren van Wordpress is letterlijk met 1 druk met de muis te regelen. Ook het upgraden van een bestaande Wordpress site gaat via een muisklik. Met onze hosting pakketten zet u echt snel, effectief en goedkoop uw eigen website op.

Wordpress is oorspronkelijk ontworpen als blog software, een weblog of blog bijhouden dus. Een blog maakt het mogelijk berichten te plaatsen, waarop vervolgens gereageerd kan worden door andere gebruikers. Wordpress is de afgelopen tijd enorm door ontwikkelt en tegenwoordig uitstekend te gebruiken als Content Management Systeem. Met de toevoeging van statische pagina's aan de weblog is de interactieve presentatie site ontstaan. WordPress heeft dus eigenlijk twee werelden samengebracht, statische pagina's met dynamische vernieuwende berichten in blogvorm.

Een Wordpress Hosting website is te bestellen als Blog Hosting

Deze website maakt gebruik van cookies Lees meer over de Cookies Policy.
Sluiten