De Zikula Voordelen

01.
Ruime Hosting voor ieder Shop pakket
Indien nodig uit te breiden met meer ruimte.
02.
Ruime CMS keuze en eenvoudige installatie
Altijd up2date, upgrade met een simpele klik.
03.
DirectAdmin Controle Paneel.
Maakt het beheer van je website eenvoudig.
04.
20 jaar Hosting ervaring
WebStarter kent de slagen van de sweep.

Zikula Hosting pakket

Uw eigen Zikula website, makkelijk te onderhouden waarvandaan ook ter wereld en dat voor maar €3,50 per maand. Domeinnaam, POP3 e-mail, webmail, MySQL, PHP, Perl, CGI, DirectAdmin Controle Paneel en meer!

Zikula Hosting pakket

Goedkope Zikula oplossing, eenvoudig, snel en zonder zorgen.

WebStarter zorgt er voor dat de nieuwste versie van Zikula beschikbaar is. U kan zelf kiezen wanneer en waar Zikula geinstalleerd moet worden. Het installeren van Zikula is letterlijk met 1 druk met de muis te regelen. Ook het upgraden van een bestaande Zikula site gaat via een muisklik. Met onze hosting pakketten zet u echt snel, effectief en goedkoop uw eigen website op.

Zikula is een open source web application framework, of kort gezegd web toolkit, en kan als hulpmiddel dienen om snelle, veilige en interactieve websites te ontwikkelen. De naam "Zikula" is afkomstig van meerdere Zulu-woorden, met de betekenis van "snel" en "simpel", en is samen met het logo in 2008 ontwikkeld.
WebStarter biedt u met Zikula Hosting een web application aan met vele functionaliteiten waarvan u kunt kiezen welke voor uw organisatie nuttig zijn.

Een Zikula Hosting website is te bestellen als CMS Hosting

Deze website maakt gebruik van cookies Lees meer over de Cookies Policy.
Sluiten